Schateiland

Ontdek de rijkdom van jouw wereld

Onze wereld heeft ook jou veel te bieden. Op basisschool Schateiland ontdekken we samen die rijkdom; geen dag is hetzelfde en elke dag leer je weer iets nieuws. Je verdiept je in taal, rekenen, wetenschap, techniek en in alles wat jij nodig hebt om jouw plekje in de wereld te vinden. Omdat de wereld zo groot is werken we met iPads, tablets en  digiborden. Op Schateiland gelden onze regels: we hebben respect voor elkaar en zorgen dat iedereen zich veilig voelt en het naar zijn zin heeft. Christelijke feestdagen vieren we samen. Maar we hebben ook aandacht voor andere overtuigingen. Want op ons eiland is iedereen welkom en kunnen we veel van elkaar leren. Ga je mee op ontdekkingsreis?

Lees meer >

Fijne zomervakantie

Nieuws

Flessenpost nr. 8

LEES MEER >

Kwaliteitskaart scholen weer volledig open

LEES MEER >

Agenda

Voorjaarsvakantie
Startdatum/tijd:
maandag 17 februari 2020
Einddatum/tijd
vrijdag 21 februari 2020
Terugkerende gebeurtenis
Eenmalige gebeurtenis
Prioriteit:
Normaal
Omschrijving:
Voeg een omschrijving toe
Aangemaakt door Marloes Scholten Op vrijdag 8 november 2019
Samen op ontdekkingsreis

Op basisschool schateiland,

richten wij ons onderwijs betekenisvol en doelbewust in, zodat jonge kinderen leren door te ontdekken en te ervaren. Je veilig voelen en vertrouwen hebben staan bij ons hoog in het vaandel. We gaan met elkaar op ontdekkingsreis!

Leerkrachten onderbouw


Onze zoon vindt het fijn op school, hij voelt zich er prettig en welkom. Wij als ouders vertrouwen erop dat hij goede kennis en vaardigheden aangeleerd krijgt. Wij vinden het een fijne school met een goede sfeer en vriendelijke leerkrachten/mensen.

Miranda Roenhorst


is iedereen welkom en mag je jezelf zijn. Je krijgt goede begeleiding van de juffen en meesters. Ze dagen je uit in het leren en ze zijn erg creatief. Op basisschool Schateiland wordt veel georganiseerd.

De leerlingenraad

Wilt u meer informatie over basisschool Schateiland maak dan een afspraak door middel van het contactformulier of door te bellen met nummer 053-4617500

 

 

 

Deel dit bericht

nieuw meubilair

Er heeft een aanbesteding plaatsgevonden voor het KOE voor levering van nieuw schoolmeubilair. Wij mochten als eerste school van alle KOE scholen nieuw meubilair uitzoeken bij de leverancier die de aanbesteding heeft ‘gewonnen’. In de groepen 3 t/m 8 zie je nu in de klas een halve cirkel. Deze vervangt o.a. de instructietafel waar kinderen extra uitleg kregen. Daarnaast zijn alle tafels op gelijke hoogte wat meer rust uitstraalt. 

 Deel dit bericht

Media

Click to view album: corona
corona
Click to view album: Gesponsord door handgeldisplay.nl
Gesponsord door handgeldisplay.nl
Click to view album: KOE 10 daagse
KOE 10 daagse
Click to view album: Carnaval
Carnaval

Volg ons op facebook